műterep

műterep

MŰTEREP_(ÖTLET)PÁLYÁZAT_FELHÍVÁS

2016. február 21. - Műterep

Gosztola Kitti: Lélektelen állattáblázat - 3 tabló, részlet a fiMŰTEREP (ÖTLET)PÁLYÁZAT FELHÍVÁS

/ötletpályázat művészeti projektre

A Tihanyi Művésztelep immáron 1975 óta biztosít szakmai programokhoz helyszínt a Magyar Képzőművészeti Egyetem diákjai számára. Célunk, hogy ezt a kivételes környezeti, valamint történelmi helyszínt színesebbé tegyük kortárs alkotásokkal, projektekkel, melyek visszatükröznék az itt folytatott kreatív tevékenységeket.

Somogyi József - kinek nevét a művésztelep viseli - születésének centenáriumi alkalmából ötletpályázatot hirdetünk a Képzőművészeti Egyetem hallgatói számára művészeti projektek létrehozására. A pályázatra olyan műalkotások/projektek ötleteit várjuk, melyek illeszkednek a Tihanyi Művésztelep környezetébe valamint reflektálnak is arra.

A benyújtott pályaműveket az egyetem oktatóiból, hallgatóiból valamint külsős szakértőkből összeállt zsűri bírálja. A nyertes koncepciókat a későbbiekben ténylegesen megvalósítanánk, és a művésztelepen kapnának helyszínt.

A pályázatra legalább 2 főből álló alkotói csoportok jelentkezését várjuk.

 

Pályázati útmutató:

A kizárólag digitálisan benyújtható pályázati anyagoknak tartalmaznia kell:

-az alkotás címét

-az alkotás koncepcióját (maximum 2500 karakter terjedelemben)

-a résztvevő művészek listáját

-a kiállító művészek maximum 1 oldalas életrajzát 

-technikai/installációs igényeire vonatkozó leírást 

 

 A pályázat leadási határideje: …

A pályázatokat kizárólag elektronikus úton a  email címre kell elküldeni 1db maximum 10MB terjedelmű PDF fájl formájában. A PDF fájl megnevezése a pályaműben megnevezett kiállítás címével legyen azonos. Az email tárgymezőjébe kérjük feltüntetni: műterep ötletpályázat

 

Funkcionális elvárások:

A megvalósítás helyszíni (Somogyi József Művésztelep, Tihany, 8237 Major u. 63.) adottságainak figyelembevétele.

 

Általános feltételek:

Szerzői jog

A szerzők a kiválasztott pályamunkák beküldésével teljes mértékben átruházzák a budapesti Képzőművészeti Egyetemre a szerzői jogot, kizárólagosság és korlátlan – időben és térben való – felhasználás elve alapján. A kiválasztott pályamunkák a Magyar Képzőművészeti Egyetem tulajdonába kerülnek. A pályázatszervezőnek joga van beavatkozni a pályamunkákba a felhasználási terület szempontjából és eldöntheti mikor, milyen formában és terjedelemben népszerűsíti a pályamunkákat.

A pályázat résztvevői beleegyeznek a személyi adatok felhasználásában a pályázat lebonyolítása keretében.

A pályázat résztvevői beleegyeznek abba, hogy a nevük a pályázattal kapcsolatos információs és promóciós anyagokban felhasználhatóak. A pályázatban való részvétel egyben a pályázati szabályzat feltétel nélküli elfogadását jelenti.

A pályázat szervezője nem tartozik felelősséggel a tőle független változásokért (a pályázat visszavonása vagy megváltoztatása). A pályázati munkák nem tartalmazhatnak érvényben lévő jogi és etikai normákat, avagy a jogrendet sértő tartalmakat. Az ilyen pályázatok automatikusan érvénytelennek minősülnek.

 

Záró feltételek:

A pályázattal kapcsolatban kérdéseket … várunk, amelyekre  …-ig elektronikus úton válaszalunk  e-mail címen.

Minden egyéb vitás kérdést a felek jogi úton rendezhetnek, egyetértés hiányában az ide vonatkozó magyar jogszabályok szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://muterep.blog.hu/api/trackback/id/tr38407606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása